JUHUHU, POČITNICE SO TU!

Spoštovani starši, dragi otroci!

Skupaj smo obrnili še en list, še eno vrtčevsko leto. Bilo je polno lepih dogodkov in doživetij, uspehov in zgodb, ki bodo ostali v našem spominu. Zahvalile bi se vam rade za sodelovanje, zaupanje in strpnost, saj le to prinese zadovoljstvo in napredek, ki si ga vsi želimo.
Bliža se poletni čas in za večino otrok nastopi vsaj teden, dva ali več premora, ki ga preživijo z vami, cenjeni starši, s starimi starši  in s prijatelji. Počnite tisto, kar vas veseli, za kar vam je  mogoče zmanjkalo časa tekom leta, predvsem  pa pazite nase.
Za vse prisotne otroke v vrtcu pa bo tako kot vedno odlično poskrbljeno. Vzgojno in izobraževalno delo v vrtcu je tudi v tem času načrtovano po načelih in ciljih kurikula in je prilagojeno počitniškim mesecem. Ker so dnevi topli, se lahko večino dejavnosti izvaja na prostem: igra, sprostitev, zabava, malica, risanje, barvanje, packanje z vodo, ustvarjanje ….
Zadnji teden v mesecu avgustu boste prejeli obvestilo o vključitvi otroka v skupino v novem šolskem letu 2024–2025,  hkrati pa tudi vabilo na informativni roditeljski sestanek, ki bo predvidoma v četrtek,
29. 8. 2024.

Želimo vam brezskrbne, vesele in razigrane počitnice, polne smeha, dobre družbe in prijetnih doživetij!

Čas počitniške svobode,
je namenjen za sprehode,
morsko, gorsko potovanje,
klepetanje, dolgo branje…
(Zvezdana Majhen)

                                                             Strokovne delavke Vrtca Šoštanj
                                                                    in ravnateljica mag. Milena Brusnjak