logotip sostanj

Spoštovani starši

Tudi naš vrtec se bo priključil stavki Sindikata vzgoje in izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije, ki bo potekala v sredo, 14. februarja 2018. Opravičujemo se vam za nastale nevšečnosti ter vas prosimo za podporo in razumevanje.
S spoštovanjem,
                               ravnateljica, mag. Milena Brusnjak

Obvestilo staršem SVIZ

 

Šola poje - Šoštanj poje

V ponedeljek, 5. februarja 2018, so na osnovni šoli Karla Destovnika - Kajuha Šoštanj pripravili že 11. prireditev Šola poje - Šoštanj poje. Predstavili so se številni zbori iz naše občine, med njimi tudi vrtčevski pevski zborček. Z zborovodkinjo Pio Hudomalj in instrumentalno spremljavo Andreje Komar, so otroci pogumno in veselo zapeli skladbici Luža mleka sredi sobe in Mačke in psi.
Za odličen nastop vsem iskreno čestitamo.

sola18 1

sola18 2

Mojca Pokrajculja

Danes so si otroci v kulturnem domu v Šoštanju ogledali lutkovno predstavo »Mojca Pokrajculja«. Pravljične like so upodobile strokovne delavke Vrtca Sonček iz Šmartnega ob Paki.


V Šoštanju, 8. januarja 2018

Mojc1

Mojc2

Mojc3

Mojc4

 

Voščilo

Voscilo 2018 SS

Pravljični december

V tem tednu so nam praznične dni polepšali gostje: kitarist Simon Gorišek, ansambel Ta pravi faloti in profesorji Glasbene šole Fran Korun Koželjski - oddelek Šoštanj. Uživali smo ob različni glasbi, veliko prepevali in plesali. Imeli smo se lepo   gosti 3k

 gosti 2 gosti 1 gosti 4