Dragi otroci, spoštovani starši!

Poletni čas, čas počitnic se počasi izteka. Še enkrat se vam zahvaljujemo za zaupanje in podporo v preteklem  letu. Pred nami pa je september in novo vrtčevsko leto. Je nadaljevanje nečesa, kar smo zasnovali v preteklosti in hkrati priložnost za začetek nove zgodbe. Verjamemo, da bo zanimivo, ustvarjalno, polno novih spoznanj in prijetnih doživetij.

V četrtek, 31. 8. 2023, se bodo v Vrtcu Šoštanj v času od 15. 30 do 17. 30 zvrstili informativni roditeljski sestanki, kjer boste  starši podrobneje seznanjeni o življenju in bivanju otrok skozi leto.

Cenjeni starši! Večina otrok vrtec že pozna, drugi pa bodo prvič naredili korak v novo okolje, kar je pomemben dogodek za vsakega posameznika. Ne skrbite preveč. Uvajalno obdobje bo hitro minilo  in vsem bo prihodnji čas prinesel nove prijatelje, tople nasmehe in čudovite izkušnje.

Prepričani smo, da nam  bo s skupnimi močmi, dobro voljo, pozitivno naravnanostjo  in strpnostjo zagotovo uspelo vzpostaviti trden most med družino in vrtcem. S tem pa dati otrokom zavedanje, da smo tu s prav posebnim namenom, da bodo lahko rastli – v znanju, spretnostih, odgovornosti, človeški toplini, sprejemanju drugačnosti in spoštovanju drug drugega.

Veselimo se  novih doživetij in vam želimo prijeten začetek  vrtčevskega leta!

 

                                                                                                         Ravnateljica mag. Milena Brusnjak

                                                                                                          in strokovne delavke Vrtca Šoštanj

 

(Skupno 125 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost