Juhuhu…, čas počitnic je tu. Letos bodo le te zaradi znanih razmer (covid-19) verjetno malo drugačne. Kljub temu pa za večino otrok nastopi vsaj teden, dva ali več premora, ki ga preživijo s svojimi starši, starimi starši, z družino in s prijatelji.

Vsi zaposleni v vrtcu bi želeli, da ob brezskrbnemu uživanju ne pozabite na preventivne higienske ukrepe predvsem, ko se z otrokom vračate z dopusta oziroma, ko pride otrok ponovno  nazaj v vrtec. Posebno bodite previdni in pozorni, če boste dopust preživljali v tujini.

Ponovno podpisovanje izjave da je otrok zdrav ni potrebno. Zaupamo vam, da boste v korist svojega in vseh otrok, ter zaposlenih v vrtcu,  pripeljali v ponovno varstvo zdravega otroka.  Le tako  bomo preprečili nevšečnosti, ki nastanejo ob morebitni okužbi in vnosu virusa v vrtec.

Vzgojno in izobraževalno delo v vrtcu je tudi v tem času načrtovano po načelih in ciljih kurikula in je prilagojeno počitniškim mesecem. Ker so dnevi topli, se lahko večino dejavnosti izvaja na prostem: igra, sprostitev, zabava, malica, risanje, barvanje, packanje z vodo, ustvarjanje ….

Strokovni delavci vrtca bomo še naprej upoštevali in izvajali priporočila NIJZ. Za vse prisotne otroke, pa bo tako kot vedno odlično poskrbljeno.

Zadnji teden v mesecu avgustu boste prejeli obvestilo o vključitvi otroka v skupino v novem šolskem letu 2020–2021,  hkrati pa tudi vabilo na informativni roditeljski sestanek, ki bo predvidoma v ponedeljek, 31. 8. 2020.

Želimo vam prijetne počitnice,
polne smeha in sonca.

Strokovne delavke Vrtca Šoštanj in
ravnateljica mag. Milena Brusnjak

(Skupno 155 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost